Viktorson Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) Cześć, Przed chwilą okazało się, że mój sklep zaktualizował się do nowej wersji. W efekcie wysypały się wszystkie zmiany i modyfikacje, które wprowadziłem w kodzie. Powiedzcie mi proszę czy przegapiłem gdzieś opcję autoaktualizacji? Czeka mnie teraz żmudne odkręcanie tego wszystkiego. Czy jest jakaś opcja przywrócenia poprzedniego stanu z poziomu sklepu czy pozostaje mi przywrócenie backupu lub ręczna rzeźba na nowej wersji? Proszę jeszcze o informacje, czy update wprowadził też jakieś modyfikacje w bazie danych? Wprowadziłem trochę nowych produktów w między czasie i nie chciałbym ich stracić. Pozdrawiam Podjąłem decyzje o powrocie do wersji 1.6.0.9. Proszę powiedzcie mi tylko jak się zabezpieczyć przed ponowną automatyczną aktualizacją. Edited January 11, 2015 by Viktorson (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Viktorson
Cześć,
Przed chwilą okazało się, że mój sklep zaktualizował się do nowej wersji.
W efekcie wysypały się wszystkie zmiany i modyfikacje, które wprowadziłem w kodzie.
Powiedzcie mi proszę czy przegapiłem gdzieś opcję autoaktualizacji?
Czeka mnie teraz żmudne odkręcanie tego wszystkiego.
Czy jest jakaś opcja przywrócenia poprzedniego stanu z poziomu sklepu czy pozostaje mi przywrócenie backupu lub ręczna rzeźba na nowej wersji?
Proszę jeszcze o informacje, czy update wprowadził też jakieś modyfikacje w bazie danych?
Wprowadziłem trochę nowych produktów w między czasie i nie chciałbym ich stracić.
Pozdrawiam
Podjąłem decyzje o powrocie do wersji 1.6.0.9. Proszę powiedzcie mi tylko jak się zabezpieczyć przed ponowną automatyczną aktualizacją.
Edited by Viktorson (see edit history)Link to comment
0 answers to this question
Recommended Posts