oneho Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Zdravím Vás. Chcem Vás poprosiť o pomoc. Potreboval by som vypnúť na fungujúcom eshope anglický jazyk tak aby ostal len jeden a to SK. Vypol som ho v lokalizácii v jazykoch, no eshop nefungoval. Problém je ten že ak mám 2 jazyky tak URL je www.domena.sk/sk/nieco... Ak Anglictinu vypnem tak už táto URL neexistuje čiže nejde nič v eshope. Ako spravím to aby celý eshop poznal po vypnutí EN, URL www.domena.sk/nieco...??? Druhá vec. chcem aby moja sitemap (generovaná cez modul Sitemap google) mala URL .../sitemap.xml Teraz ked som mal 2 jazyky tak URL bola: .../1_index_sitemap.xml V tomto XML le potom odkaz na 2 sitemap pre konkrétny jazyk. Ak sa mi podarí vypnúť korektne EN tak by som chcel URL .../sitemap.xml Vie mi s tým niekto pomôcť??? Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneho Posted January 3, 2015 Author Share Posted January 3, 2015 (edited) jazyk som už vyriešil. Stačilo zase vypnúť EN a v SEO vypnúť a zapnúť priatelskú URL aby sa prepísal .htaccess. No s tou sitemap si ešte neviem rady... Vie niekto? Edited January 3, 2015 by oneho (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts