Jump to content
  • 0

Cena netto jako główna cena dla Klienta

niemirka

Question

Witam, problem jest taki, że presta domyślnie wyświetla ceny brutto podczas przeglądania sklepu i zawartość koszyka wyświetla tylko kwotę podatku a nie cenę netto.

Czy jest możliwość, żeby produkty miały wyświetlaną przeważająca/główną cenę netto tak jak np. na obrazku ? post-896462-0-46353900-1420300646_thumb.jpg

Chodzi o to, że dla mojego klienta decydująca ceną jest cena netto a nie brutto i może da rade ustawić to z poziomu admina lub jest jakiś moduł za to odpowiedzialny ? Chciałbym zeby wyglądało to tak jak na zdjęciu post-896462-0-84123400-1420300997_thumb.jpg

Z góry dziękuję za pomoc, jestem mega początkującym użytkownikiem i póki co znam się tylko na podstawach a jakieś szersze kombinacje są mi obce.

Pozdrawiam

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Raczej tak, generalnie jest sporo plików do edycji, niestety nie wystarczy modyfikacja jednego tutaj wchodzi w grę na pewno plik product.tpl i product-list.tpl i wszystkie inne pliki które nie korzystają z product-list.tpl czyli np. products-comparision.tpl w niektórych szablonach price-drop i new-products oraz pliki modułów które wyświetlają produkty. Dodatkowa ostylowanie wszystkiego.

• 0

To prawda, tylko jestem totalnie zielony jeżeli chodzi o programowanie. Jakby ktoś mi krok po kroku powiedział co zrobić, to pewnie by mi wyszło, ale w tej sytuacji muszę sięgnąc do kieszeni i znaleźć jakiegoś programistę, bo tego typu "wymysłów" o które pytam na tym forum jest już kilka,a to dopiero początek, a szefostwo mnie ciśnie, bo się niecierpliwi, że tak wolno mi idzie tworzenie sklepu :P