provikpl Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Witam serdecznie, Jest to mój pierwszy post, jak również pierwszy problem, którego rozwiązania nie znalazłem na tym forum. A prawdopodobnie będzie ono banalne Interesuje mnie, jak zmienić/lub dodać nowe pozycje do rozwijanego menu, z wyborem stanu produktu. Chciałbym, do opcji "NOWY" dodać tylko "-Gwar. 12mcy". Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jash_Tech Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Witaj, nie za bardzo rozumiem o co chodzi, czy mógłbyś rozwinąć Twoją myśl i być bardziej dokładny: Np domyślam się , że chodzi Ci o menu na stronie sklepu a nie w back-office, ale kto wie? może jakiś screenshot jak miałoby to wyglądać (jeśli widziałeś cos podobnego u kogoś), albo jakaś makieta w paintcie? Może to kwestia pory, ale ja nie do końca rozumiem jak to ma wyglądać Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 provikpl Posted January 2, 2015 Author Share Posted January 2, 2015 Cześć, Faktycznie, moje pytanie było mało precyzyjne. Chciałbym dodać inne opcje lub zmienić istniejące dla stanu produktu. Screen w załączniku. Pozdrawiam, Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jash_Tech Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 ok, a więc: możesz zmienić wyświetlanie się statusów istniejących tłumacząc je w: Lokalizacja->Tłumaczenia->Tłumaczenie stron sklepu->Product. Dzięki temu możesz zmienić nowy na "gwar. 12 m." Jeśli zaś chciałbyś dodać nowy status, to wiąże się to z grzebaniem w kodzie i bazie danych, tutaj masz o tym wątek po angielsku dla wersji 1.5, ale pewnie będzie działać w 1.6 też. Może poszukaj, czy gdzieś nie ma do tego modułu, tak pobieżnie patrząc niczego nie widziałem, ale kto wie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 provikpl Posted January 3, 2015 Author Share Posted January 3, 2015 Dzięki za odpowiedź. Tak jak myślałem, rozwiązanie banalnie proste Jeszcze raz dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
provikpl
Witam serdecznie,
Jest to mój pierwszy post, jak również pierwszy problem, którego rozwiązania nie znalazłem na tym forum. A prawdopodobnie będzie ono banalne
Interesuje mnie, jak zmienić/lub dodać nowe pozycje do rozwijanego menu, z wyborem stanu produktu.
Chciałbym, do opcji "NOWY" dodać tylko "-Gwar. 12mcy".
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.
4 answers to this question
Recommended Posts