kemtercool Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 merhaba.www.kalitepazar.com/asyaorganik mağazasında üst menü linkleri açılmıyor. 404 sayfa hatası veriyor. Önceden yoktu böyle birşey sonradan oldu. NEDEN BÖYLE OLMUŞTUR BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIM EDEBİLİR Mİ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Bu şekilde olmalı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemtercool Posted January 1, 2015 Author Share Posted January 1, 2015 Alan Adı ve SSL alan adı dediğiniz gibiydi Fiziksel Url: /Sanal Url: asyaorganik şeklinde bunu çoklu mağaza linki altından mağaza ayarından girebildim. Seo ve url kısmında göremedim dediğiniz şekli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Çoklu Mağaza kullanıyorsanız tabi çoklu mağaza alanından yapmalısınız, ayrıca kullandığınız hosting paneliniz plesk panel ise aşağıdaki ayarlara da dikkat etmelisiniz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemtercool Posted January 1, 2015 Author Share Posted January 1, 2015 bizim cpanel... dikkatimi çeken birşey oldu. Bu aşakağıdaki seo url ayarlarından belilediğim Kullanıcı dostu bağlantı larından kaynaklanıyor olabilir mi.Daha önceden çalışıyordu. Bir anda ne oldu anlamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemtercool Posted January 1, 2015 Author Share Posted January 1, 2015 ve hatta kategorilere tıklayınca da aynı hatayı veriyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 incelemek lazım, özelden gerekli bilgileri gönderebilirseniz...bakabilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts