Vytvarnik Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 A protože mi zde bylo výborně poraděno s jiným problémem, tak hned hodím do placu další.Když přehodím v celém e-shopu DPH z 19 na 20%, tak se mi zvýší koncové ceny.Je nějaká jiná cesta, než to opravovat v každé kartě zboží zvlášť? V účetních programech to tak funguje. Zeptá se mě to, zda chci zachovat prodejní cenu a jen zvýšit DPH, nebo zda chci zvýšit oboje. Tady jsem nic takového nenašel.Předem děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Si všechno zboží vyexportuj, v exportovaném souboru změň ceny a zas naimportuj.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Já to řeším tak, že mám celý eshop bez DPH a faktury exportuji do Pohody, kde už se cena bez DPH dopočítá. Tvůj problém to sice asi nevyřeší, protože bys musel všechny ceny přepsat včetně DPH, ale někomu se možná může můj postup hodit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vytvarnik Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 Taky bych to takto mohl vyřešit, protože fakturuju v jiném programu. Všechno to přepíšu na těch 20% a budu doufat, že si naši poslanci dají se změnou sazby DPH pár let pokoj :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Ahoj, proč tak složitě?V BO Karta platby, zalozka danove sazby a zmenit 19% na 20% ceny se mi automaticky upravili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naro Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Ahoj, proč tak složitě? Protože nechtěl zvýšit koncové ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Ahoj, proč tak složitě? Protože nechtěl zvýšit koncové ceny. Tak to se omlouvám pochopil jsem to nějak blbě :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts