Edvardas001 Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Tai va aš nueinu į savo puslapio administracijos prisijungimą ir suvedu savo El.paštą ir Slaptažodį (1 Paveikslėlis)Tada man išmeta balta puslapi. (2 Paveikslėlis)Ir iš balto puslapio mane peradresuoja atgal į PRISIJUNGIMA (1 Paveikslėlis)Gal kas gali padėti būčiau labai dėkingas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gintaris Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Tai va aš nueinu į savo puslapio administracijos prisijungimą ir suvedu savo El.paštą ir Slaptažodį (1 Paveikslėlis)Tada man išmeta balta puslapi. (2 Paveikslėlis)Ir iš balto puslapio mane peradresuoja atgal į PRISIJUNGIMA (1 Paveikslėlis)Gal kas gali padėti būčiau labai dėkingas. Serveryje teisinga data nustatyta ? Priedo reikia patikrinti serverio versija ir tu paciu sausaineliu palaikyma ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokis065 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 išvalyt sausainius bandei?arba kitą naršyklę.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvardas001 Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 išvalyt sausainius bandei?arba kitą naršyklę.. Jo bandziau per Mozilla Firefox ir Internet Exployer (x64) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvardas001 Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 Serveryje teisinga data nustatyta ? Priedo reikia patikrinti serverio versija ir tu paciu sausaineliu palaikyma ... Aš biški žalias tj gali pasakyti kaip ta data nustatyti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gintaris Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Serveryje teisinga data nustatyta ? Priedo reikia patikrinti serverio versija ir tu paciu sausaineliu palaikyma ... Aš biški žalias tj gali pasakyti kaip ta data nustatyti koks serveris , kokia sistema stovi ?O kaip su laiku kompiuteryje , ar tiksliai laikrodis rodo.Priedo , ar serveris palaiko su_php ar mod_php , ar tai isviso windosinis ?Logus skaitei , ten apie klaida nieko neraso ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvardas001 Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 koks serveris , kokia sistema stovi ?O kaip su laiku kompiuteryje , ar tiksliai laikrodis rodo.Priedo , ar serveris palaiko su_php ar mod_php , ar tai isviso windosinis ?Logus skaitei , ten apie klaida nieko neraso ? Va cia rodo ka mano servas palaiko :http://migdolas.serveriai.lt/PHP/Ar jis tinka?Ir dar man aksciau leisdavo prisijungti tik dabar cia kaskas atsitiko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gintaris Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 koks serveris , kokia sistema stovi ?O kaip su laiku kompiuteryje , ar tiksliai laikrodis rodo.Priedo , ar serveris palaiko su_php ar mod_php , ar tai isviso windosinis ?Logus skaitei , ten apie klaida nieko neraso ? Va cia rodo ka mano servas palaiko :http://migdolas.serveriai.lt/PHP/Ar jis tinka?Ir dar man aksciau leisdavo prisijungti tik dabar cia kaskas atsitiko. Tinka . Paziurek kiek pas tave laisvos vietos like pas tuos serveriai.lt gali buti kad isnaudojes visa , o siaip as kazkaip nelinkes su hostingo kompanijomis didelemis bendrauti , pagalbos pas juos neprisiprasysi , nebent nuomuojiesi visa serveri ir tada jame darai ka nori ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvardas001 Posted December 30, 2009 Author Share Posted December 30, 2009 Tinka . Paziurek kiek pas tave laisvos vietos like pas tuos serveriai.lt gali buti kad isnaudojes visa , o siaip as kazkaip nelinkes su hostingo kompanijomis didelemis bendrauti , pagalbos pas juos neprisiprasysi , nebent nuomuojiesi visa serveri ir tada jame darai ka nori ... Nu va (52 / 1020) Tai dar liko 968mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gintaris Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Tokiu atveju vienintelis patarimas: skaityk logus , nes bbz kas ten galejo atsitikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts