Malikowski Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Witam Jach dodaję nowy produkt pojawia się biała strona Jak chcę dodać nowy moduł również pojawia się biała strona jak chcę zrealizować zamówienie ( przy potwierdzeniu , na końcu zamówienia) tak samo biała strona wyskakuje Nie wiem o co chodzi , może mi ktoś pomóc ? Pozdrawiam Andrzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Kaczor Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Cześć, zacznij od tego tematu http://www.prestashop.com/forums/topic/272660-500-error-b%C5%82%C4%99dy-bia%C5%82a-strona-instrukcja-dotycz%C4%85ca-trybu-debugowania/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malikowski Posted December 25, 2014 Author Share Posted December 25, 2014 Dziękuję za odpowiedź Zrobiłem tak , tylko gdzie mają pokazać mi się te błędy Żadnych komunikatów nie widzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malikowski Posted December 25, 2014 Author Share Posted December 25, 2014 Wychodzi mi taki błąd , co to znaczy? Przy dodawaniu produktu: Fatal error: Call to a member function getConfiguration() on a non-object in /home/maliki/domains/maliki.pl/public_html/modules/ebay/classes/EbayCategoryConfiguration.php on line 39 oraz taki przy potwierdzeniu zamówienia Fatal error: Call to a member function getConfiguration() on a non-object in /home/maliki/domains/maliki.pl/public_html/modules/ebay/ebay.php on line 1023 Proszę o podpowiedź Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malikowski Posted December 25, 2014 Author Share Posted December 25, 2014 Jeszcze mam coś takiego : Wpisy zawierające zakazane słowa kluczowe nie mogą być zarządzane za pomocą net2ftp. Pozwoli to uniknąć PayPal lub Ebay oszustw przed przesłanych przez net2ftp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts