PAVOLKO Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Inštaloval som prestashop na server www.ic.cz všetko prebehlo OK až na jeden problém neviem administrovať svoj eshop.Keď sa snažím prihlásiť do asministracie tak mam len obrazovku sThere is 1 error 1. Path is not the same between your browser and you server : - Server: admin/login.php - Browser: home/free/ic.cz/p/pdeshop/root/www/admin/login.phpnemám nikde možnosť zadať mail a heslo používam subdomenu.A ešte niečo poraďte server na ktorom to pôjde bez problémov a je free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zavodsky Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Inštaloval som prestashop na server www.ic.cz všetko prebehlo OK až na jeden problém neviem administrovať svoj eshop.Keď sa snažím prihlásiť do asministracie tak mam len obrazovku sThere is 1 error 1. Path is not the same between your browser and you server : - Server: admin/login.php - Browser: home/free/ic.cz/p/pdeshop/root/www/admin/login.phpnemám nikde možnosť zadať mail a heslo používam subdomenu.A ešte niečo poraďte server na ktorom to pôjde bez problémov a je free Vymazal si install directory??Preneboval si si admin na napr. admin123? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAVOLKO Posted December 27, 2009 Author Share Posted December 27, 2009 dik za pomoc bol som blbec ja som instal premenoval na admin503 a nie admin install som zmazal dik pomohol si dik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zavodsky Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 dik za pomoc bol som blbec ja som instal premenoval na admin503 a nie admin install som zmazal dik pomohol si dik. Ok. V pohode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Templar22 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Inštaloval som prestashop na server www.ic.cz všetko prebehlo OK až na jeden problém neviem administrovať svoj eshop.Keď sa snažím prihlásiť do asministracie tak mam len obrazovku sChcel som sa opytat zaregistroval som si host na tom www.ic.cz instalacku som si uz tam hodil ale v druhom kroku mi vyhodilo dost cervenych teda chyby. tak som chcel vediet ci si na hostingu nastavoval a popripade co. Dakujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts