Czarekplpl Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Witam. Czy moduły prestashop mają kody źródłowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin-WulkSoft Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Tak, Kod modułu jest wykonywany po stronie serwera PHP. Gdy odwiedzasz sklep widzisz tylko wynik w postaci HTML Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarekplpl Posted December 20, 2014 Author Share Posted December 20, 2014 Mnie chodzi o to czy jak wezmę niedokończony moduł od kogoś kto mi go robił i go to przerosło to czy wystarczy, wystarczy jak mi prześle spakowany plik i ktoś inny może to poprawić czy dokończyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 ciezko zrozumiec o co dokladnie pytasz, ale jezeli chodzi ci o to, ze jak np. programowanie we flash odbywa sie w plikach zrodlowych FLA a wyniekowy plik to SWF i bez tego pierwszego nie da sie sykonac zmian, to jezeli hcodzi o programowanie czy to PHP czy SMARTY, JS itp to te nie maja takich plikow edycyjnych, wszystkio buduje sie i wykonuje w tym samym pliku. czyli, reasumujac, obecny towirca, jezeli dostarczy ci pliki tego co wykonal do tej pory mo zesz je spokojnie przekazac nastepcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarekplpl Posted December 21, 2014 Author Share Posted December 21, 2014 Dzieki o to mi chodziło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts