Encsike Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Sziasztok! Ma akartam beállítani a Sofort fizetési rendszert a boltban (1.5.6.2) és minden ment tökéletesen a tesztelés azon szakaszáig ahol teszt módban ki kéne írnia hogy sikeres vagy sikertelen a tranzakció. Itt csak egy olyan oldal jött be amin a bal felső sarokban annyi van : Fatal Error, ha ráfrissítettem akkor bejön a rendes oldal, hogy sikeres fizetés, de ezt igy nem tehetem a vevők elé mert kb szívgörcsöt kapnak... Használja valaki tudjátok mi lehet a gond? Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encsike Posted December 19, 2014 Author Share Posted December 19, 2014 Előre lépés... teszteléshez is aktiválni kell a modult a prestában, de akkor meg azt irja ki: Cart cannot be loaded or an order has already been placed using this cart Ötlete esetleg valakinek? Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encsike Posted December 20, 2014 Author Share Posted December 20, 2014 MEGOLDÓDOTT! A hiba az volt ha valaki még belefutna, hogy Teszt üzemmódban ugye nincs kosár ahova visszaküldjön. Ergó ki kell kapcsolni az automatikus továbbítást, hogy nem küldjön vissza automatikusan a boltba ha sikeres a fizetés, hanem csak írja ki hogy sikeres és majd a vevő vissza tud kattintani. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarlaX Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Utána néztem ennek a Sofort-nak, mert a megrendelőm előbb-utóbb szeretne bankkártyás fizetést is bevezetni. Már majdem szimpatikus lett a rendszer, mikor ezt a cikket találtam: http://kiszamolo.hu/sofort-banking/ Elolvasás után kicsit elgondolkoztam és végül letettem a dologról. Ha valaki figyelmesen elolvassa a rendszer működését, az ép ésszel nem fogja megadni az internetbankhoz használt felhasználónevét és jelszavát egy ismeretlennek, bármilyen neves cég is legyen az. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts