YatzeK Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Hej! Buduję sklep z akcesoriami do samochodów i potrzebuję wyszukiwarki wg marki i modelu samochodu - jak to zrobić? Jakiś gotowy moduł do tego, czy muszę zamawiać napisanie specjalnie pod mój sklep? Z góry dzięki :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Matsu Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Spróbuj Blok nakładania filtrów nawigacyjnych w połączeniu z cechami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Hej! Buduję sklep z akcesoriami do samochodów i potrzebuję wyszukiwarki wg marki i modelu samochodu - jak to zrobić? Jakiś gotowy moduł do tego, czy muszę zamawiać napisanie specjalnie pod mój sklep? Z góry dzięki :-) w jaki sposób tworzysz drzewo kategorii? bo jeżeli właśnie w oparciu o model/marka/rocznik to ajax dropdown categories będzie rozwiązaniem pasującym do Twoich wymagań przykłady działania: http://support.mypresta.eu/hc/en-us/articles/201944912-Car-parts-search-tool-based-on-ajax-dropdown-categories-prestashop-module Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
YatzeK
Hej!
Buduję sklep z akcesoriami do samochodów i potrzebuję wyszukiwarki wg marki i modelu samochodu - jak to zrobić? Jakiś gotowy moduł do tego, czy muszę zamawiać napisanie specjalnie pod mój sklep?
Z góry dzięki :-)
2 answers to this question
Recommended Posts