Jump to content

Rog ajutor - client nou firma ->prima adresa-> completare camp CUI si Nr Reg Comert

Recommended Posts

Salut toata lumea. 

Dupa un an de folsire abia acum imi dau seama ca exista forum pe limba romana, ce bine :)

Am nevoie putin de ajutorul utilizatorilor mai experimentati - presupun ca nu sunt singurul utilizator prestashop care a intalnit aceasta problema in tara asta :)
As dori sa fac posibila si inregistrarea firmelor intre clientii noi, nu numai a persoanelor fizice. Pentru aceasta am nevoie de 3 campuri in plus, respectiv: nume companie (rezolvat), CUI (problematic) si Nr Reg Comert (J-problematic).

Ceea ce am incercat pana acum:

-enable B2B mode, care mi-a ofert 2 campuri in plus, SIRET si APE, dar formatul acestora nu corespunde, si nu am reusit as conving controlerul sa-mi accepte un format simplu de text cu 20 caractere (nu inteleg de unde provine restrictia, in baza de date SIRET este definita ca si simplu varchar(20)); aceeasi proplema si la APE, formatul lor este invalid. Am aflat de pe forumul englez ca SIRET se aplica doar in franta, dar nu-mi vine sa cred ca nu s-ar putea modifica...

Intrebare: cum pot schimba formatul SIRET si APE sa fie acceptat ca si CUI si J?

-sau-

daca nu pot cele de mai sus, ce solutie (gratuita) ati gasit voi pentru a cere CUI.ul si J.ul?

VA multumesc mult si sarbatori fericite la toata lumea!

Salus

On 12/18/2014 at 7:07 AM, Salus said:

Salut, mersi pentru raspuns. Da, din pacate problema asta intra in categora catch-22

probabil ai timp si de scoala, ca sa nu intri in categoria amintita de TINE ;)

si dupa cum stii timpul este infinit

dar daca cautai mai atent pe forum gasesti

spor la cautare si sarbatori fericite

vezi ca mai ai si un modul de verificare a numarului de tva il ai acolo in prestashop default, activeazal, selecteaza romania si sa si ceara verificarea lui

in rest la alti timpul costa :)