stonekgraff Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 (edited) καλησπέρα σας ειμαι άπειρος με το presta. εχω στίσει ενα και εχω κάνει ενα λογαριασμό στο gmail app το εταιρικο e-mail με info@ στο presta Προχωρημένες Παράμετροι > E-mail έχω επιλέξει Ορισμός των δικών μου παραμέτρων SMTP. ΜΟΝΟ για προχωρημένους χρήστες έχω βάλειΌνομα Mail domain: το info@ moy Εξυπηρετητής SMTP: smtp.gmail.com (όπως ειχα δει σε ενα παράδειγμα) Όνομα χρήστη το info@ moyΚρυπτογράφηση: tsl Θύρα: 465 και οταν κάνω τεστ να στείλει μου βγάζειτι κάνω λάθος? Edited December 16, 2014 by stonekgraff (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netplayer Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 SSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
stonekgraff Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 SSL για κάποιο λογο οταν Ενεργοποιήσω το SSL το σαιτ δεν δουλεύει σωστά. δλδ οταν κάποιος πάει να κάνει register για νέος χρήστης του βγάζει "This Connection is Untrusted" και πρέπει να πατήσει "i understand the risks missing" αλλα αυτό τρομάζει τον χρήστη και δεν μπορεί να συνεχίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
netplayer Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Εννοούσα στις ρυθμίσεις του mail κρυπτογράφηση anti tls να βαλεις ssl. Το gmail δεχεται μονο ssl connections . Αν δεν δουλεψει μετα απο καποιες προσπαθειες παντως θαλεγα να χρησιμοποιησεις αλλο email account, πολλες φορες το gmail απλα δεν θελει να δουλεψει με καποιιυς servers με πολλους απο αυτους να τους εχει blacklisted χωρις να το αναφερει. Για το θεμα με το SSL στο site πρεπει να το δεις πρωτα με τον server που φιλοξενεισαι, να κανει ενα τσεκ αν ολα ειναι οκ ρυθμισμενα. Ελπιζω να βρεις τη λυση, οτι εγραψα παντως ειναι απο απλη εμπειρια και οχι τοσο επιστημονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts