lukix Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Witam, Jakiś czas temu miałem problem dotyczący wyświetlania elementów wyszukiwanych po kilka razy. Teraz zauważyłem że zależy to od ilości zdjęć oznaczonych jako okładka. Baza ze sklepu jest połączona przez w2s więc jeli kilka tys. produktów i ręczne odznaczanie raczej nie wchodzi w gre. Można zmienic skrypt wyszukiwania aby nie uwzględniał okladek? lub masowo wyłączyć wszyskie poza 1 zdjeciem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 eman.tuchola Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Pobierz sobie PrestaShop Store Manager - 30 dni jest za darmo. Tam masz opcje masowych edycji produktów Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukix Posted December 19, 2014 Author Share Posted December 19, 2014 Pobierz sobie PrestaShop Store Manager - 30 dni jest za darmo. Tam masz opcje masowych edycji produktów Zainstalowałem i wiele jest opcji masowych. Ale niestety nie okładki. Dodam że w prestashopie można mieć włączoną tylko 1 okładke ja mam import z w2s i może dlatego tak sie dzieje? Czy jest możliwość zmiany wyświetlania wyników ne po okladce a po indexach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
lukix
Witam,
Jakiś czas temu miałem problem dotyczący wyświetlania elementów wyszukiwanych po kilka razy.
Teraz zauważyłem że zależy to od ilości zdjęć oznaczonych jako okładka.
Baza ze sklepu jest połączona przez w2s więc jeli kilka tys. produktów i ręczne odznaczanie raczej nie wchodzi w gre.
Można zmienic skrypt wyszukiwania aby nie uwzględniał okladek? lub masowo wyłączyć wszyskie poza 1 zdjeciem?
2 answers to this question
Recommended Posts