nicolaecc Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cum se poate seta limba romana ca implicita / default pentru front office? Mereu la client nou intra engleza si moneda USD. Am citit ca e in legatura si cu limba browser-ului... Multumesc frumos. Nicolae, Oradea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coloranti Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Salut, Poti gasi rezolvarea cautand in forumul main, in lb. engleza. Si eu am avut problema asta, in PS 1.6.09 si am gasit solutia, dar nu mai stiu exact care era topicul cu rezolvarea. Nu te-am ajutat prea mult, dar macar ti-am redat speranta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cum se poate seta limba romana ca implicita / default pentru front office? Mereu la client nou intra engleza si moneda USD. Am citit ca e in legatura si cu limba browser-ului... Multumesc frumos. Nicolae, Oradea Din meniul localizare/monede alegi lei sau, daca nu ai moneda romaneasca, o inserezi tu, astfel: Nume curs: Lei Cod ISO: RON Cod numeric ISO: 946 Simbol: lei Rata de schimb: 1 Format valuta: 0X (ca preturile in euro) Din meniul localizare/limbi inserezi limba romana. Din meniul localizare/localizare In partea a doua a paginii gasesti configurare. Alegi limba romana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 iar in BO>localization>localization acolo setezi defaultu-rile pe care le doresti, tot din oradea Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicolaecc Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 multumesc frumos tuturor. am rezolvat. era vorba de browser cache. uneori uitam lucrurile simple Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Poti edita titlul cu [REZOLVAT] in fata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts