uriii007 Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 (edited) salut, am un magazin online de la care pun produsele pe okazii.ro prin data feed ( data feed creeat cu ajutorul lor ), toate bune si frumoase, numai ca am inceput sa pun produsele care nu se afla pe stoc "refuza comenzii", pentru a nu mai pierde linkul la indexare ( produse care mai revin pe stoc ), problema este ca aceste produse apar pe okazii.ro, gasesc pe cineva sa ma ajute binenteles contra cost, sa modifice data feed-ul pentru a nu mai lua si aceste produse? multumesc anticipat folosesc platforma 1.5.6.2 este vorba de www.dancoprest.ro Edited December 15, 2014 by uriii007 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 nimeni ? platesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Salut, Ai o optiune si aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 Salut, Ai o optiune si aici salut, am vazut modulul, nu este o problema nici pretul, dar face ce vreau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Salut, Sctriptul pentru ocazii ia doar: - produsele care sunt active, - produsele care sunt in stoc ... daca intre timp apar produse care sunt in stoc vor fi incluse si acelea ... El e creat direct in BD, orice modificare de pret si stoc se va regasi in feed. Este ok sau nu am inteles eu bine ? Il pot configura cum doresti .. dupa producatori .. dupa distribuitori .. etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 Salut, Sctriptul pentru ocazii ia doar: - produsele care sunt active, - produsele care sunt in stoc ... daca intre timp apar produse care sunt in stoc vor fi incluse si acelea ... El e creat direct in BD, orice modificare de pret si stoc se va regasi in feed. Este ok sau nu am inteles eu bine ? Il pot configura cum doresti .. dupa producatori .. dupa distribuitori .. etc. scuze, revin, toate produsele le am active, dar unele sunt bifate "refuza comenzi" (apar si pe site, dar nu pot fi adaugate in cos) acestea nu vreau sa le ia multumesc pentru raspunsuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Salut, Am inteles din prima, vor fi afisate toate produsele (chiar daca au stoc sau nu ?) fara cele cau bifa pusa pe "refuza comenzi". Ma asteptam ca totusi produsele care au stoc sa nu aiba bifa pusa de "Refuza comenzi" nu ? De aceea spuneam ca iau doar produsele care au stoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 (edited) salut, vreau ca toate produsele sa apara chiar daca au stoc sau nu, in afara de cele care au bifa pusa pe "refuza comenzi". produsele care au stoc nu sunt bifate "refuza comenzi". multumesc Edited December 14, 2014 by uriii007 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Ok ... doar cele care au bifa pusa sa nu apara. Asa va fi daca te hotaresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 Ok ... doar cele care au bifa pusa sa nu apara. Asa va fi daca te hotaresti. da asa este ok il pot cumpara acum de pe site ? se poate plati cu cardul firmei si emite factura ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Eu lucrez doar pe baza de factura ... Iti scriu pe email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rmcs Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 salut, acest script importa si pozele ? si daca da are nu numar anume de poze sau copiza tot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan.dimofte Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Personal am folosit modulul asta: http://addons.prestashop.com/en/21989-okazii-data-feed.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
cogeanumarius Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 On 12/14/2014 at 8:37 PM, lightsb said: Eu lucrez doar pe baza de factura ... Iti scriu pe email. salutare, eu as dori sa trec la versiunea 1.7.4.4, cat m-ar costa modulul de okazii pentru ultima versiune de Presta? numai bine, Marius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts