mikeandrews Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Witam, mam problem z wyświetlaniem adresów w koszyku sprzedaży. Po wybraniu z listy rozwijanej adresu żaden z nich nie pojawia się poniżej. Co więcej po kliknięciu na sposób płatności Paypal wyskakuje błąd: <b>PayPal response:</b> TIMESTAMP -> 2014-12-09T13:06:59Z L_ERRORCODE0 -> 10002 L_SHORTMESSAGE0 -> Authentication/Authorization Failed L_LONGMESSAGE0 -> You do not have permissions to make this API call L_SEVERITYCODE0 -> Error Oprócz tego na głównej stronie pola cms i facebook nie chcą się wyświetlać. Ma ktos jakis pomysł jak to naprawić? Adres sklepu to: www.sklep.sunen.eu d O Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr Kaczor Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Cześć, co do tematu PayPal, to może być efekt sprawy opisanej w tym poście http://www.prestashop.com/forums/topic/382224-upcoming-paypal-ssl-change-explained-fix/ czyli od 3 grudnia moduł łączący się przez SSL v3 przestał działać poprawnie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mikeandrews Posted December 10, 2014 Author Share Posted December 10, 2014 Paypala już uruchomiłem ale adresy nadal się nie wyświetlają po wybraniu ich z listy rozwijanej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mikeandrews
Witam,
mam problem z wyświetlaniem adresów w koszyku sprzedaży. Po wybraniu z listy rozwijanej adresu żaden z nich nie pojawia się poniżej. Co więcej po kliknięciu na sposób płatności Paypal wyskakuje błąd:
Oprócz tego na głównej stronie pola cms i facebook nie chcą się wyświetlać. Ma ktos jakis pomysł jak to naprawić?
Adres sklepu to:
www.sklep.sunen.eu
d
O
2 answers to this question
Recommended Posts