Bartek Polska Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Witam , Mam problem z integracją ceneo posiadam Wersje PrestaShop 1.6.0.9. Mój problem polega na tym że wyświetlane mam na ceneo 33 produkty. A powinno być ich ponad 200. I pisałem wielokrotnie do ceneo i nic twierdzą żeby kontaktować się z Autorem modułu integracji. Walcze z nimi już kilka tygodni i nie mogę znaleźć rozwiązania. Proszę o pomoc w tej kwestii. Mam produkty które się wcześniej wyświetlały na ceno a teraz są w panelu wyłączone mimo iż ja nic nie wyłączałem ?? Może się przyda co posiadam: modułu PriceWars 1.9. hosting na OVH i link wygenerowany w następującej wersji: http://banalnie.pl/modules/pricewars/offer.php?service=ceneoNew Kategorie są zamapowane od samego początku. Mój informatyk zauważył że Moduł w sklepie nie generuje nowych produktów do pliku xml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 zacznijmy od tego ze ten link to nie link do xml'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieloxs Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Sprawdź czy przypadkiem nie masz ustawionej kategorii głównej jako domyślnej dla tych produktów które się nie wyświetlają w ceneo. P.S. Ceneo to państwo w państwie, załatwianie z nimi czegokolwiek to droga przez mękę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSI-SHOP Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Zaaktualizuj moduł do najnowszej wersji. Kolejne to sprawdź poprawność nazw produktów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek Polska Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 Dzięki za pomoc problem rozwiązany. Wystarczyło zainstalować najnowszy moduł Price Wars 2 i wszystko ładnie chodzi bez problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts