lukasz_1410 Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Obecnie po wyłączeniu sklepu mam oryginalną informację: Sklep jest teraz poddany obsłudze technicznej i czasowo niedostępny. Przepraszamy za niedogodność i zapraszamy później! Lecz chciałbym ją edytować i umieścić w niej link do sklepu pod innym adresem internetowym. W sklepie mam sporo dodanych produktów lecz powoli przestaję z niego korzystać, a dodaj produkty do nowego sklepu znajdującego się na innej stronie. Chce dodać ten odnośnik ponieważ zauważyłem że sporo wyników do tego starego sklepu pojawia się w wyszukiwarce google. Czy jest możliwość jej edycji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 maintenance.tpl to plik który Cię interesuje. Chociaż sugerowałbym przekierowanie automatyczne na nowy sklep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukasz_1410 Posted December 5, 2014 Author Share Posted December 5, 2014 (edited) tylko że jakakolwiek edycja pliku nie przynosi żadnych skutków... tym bardziej jakich bym oczekiwał... Z czasem na pewno zrobię przekierowanie jednak jak już wspomniałem wcześniej dopiero dodaje produkty do nowego sklepu, a wyszukiwarka googla wyświetla wyniki z starego sklepu... np. po wpisaniu w google "klosze virago" jest adres do starego sklepuhttp://sklep.motolp.pl/product.php?id_product=620 gdyby po wyłączeniu sklepu pojawiał się napis taki jak bym chciał to wyłączam sklep i wpisuje informację np ze względu na (coś tam coś tam) stara wersja sklepu została wyłączona, zapraszamy do nowego wersji sklepu dostępnego pod nowym adresem www......i wtedy klientowi w googlu pojawia się przedmiot wchodzi do starego sklepu a tam ma informację że jest nowa nowa wersja Edited December 5, 2014 by lukasz_1410 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukasz_1410 Posted December 5, 2014 Author Share Posted December 5, 2014 Ewentualnie jeśli jest taka możliwość aby u góry strony wstawić diva z info który będzie się wyświetlał na każdej stronie przedmiotu i na stronie głównej... tylko nie wiem który plik trzeba by edytować Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatak Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 http://mypresta.eu/modules/front-office-features/html-box.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
lukasz_1410
Obecnie po wyłączeniu sklepu mam oryginalną informację:
Sklep jest teraz poddany obsłudze technicznej i czasowo niedostępny. Przepraszamy za niedogodność i zapraszamy później!
Lecz chciałbym ją edytować i umieścić w niej link do sklepu pod innym adresem internetowym.
W sklepie mam sporo dodanych produktów lecz powoli przestaję z niego korzystać, a dodaj produkty do nowego sklepu znajdującego się na innej stronie.
Chce dodać ten odnośnik ponieważ zauważyłem że sporo wyników do tego starego sklepu pojawia się w wyszukiwarce google.
Czy jest możliwość jej edycji?
4 answers to this question
Recommended Posts