Annabono Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Hej. Mam problem związany z wyświetlanymi nazwami a może bardziej nagłówkami. Odrazu mówię że w tłumaczeniu backoffice niestety nie znalazłam rozwiązania:) Chodzi konkretnie o to aby zmienić nazwy nagłówków zaznaczonych na screenie http://zapodaj.net/73b6b86efa85d.png.html Próbowałam też w plikach .tpl w modułach manufacturers np. nigdzie nie mogę tego znaleść. Najłatwiej byłoby po prostu zmienić nazwę w kodzie html <a href="http://xxx/producenci" title="Manufacturers">Manufacturers</a> ale nie mogę nigdzie w plikach presty znaleść całego kodu html - tzn jest jako index tyle że nie naruszalny czy coś w tym stylu;/ Jakieś sugestie? Pozdrawiam A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Kłamczucha a w tłumaczeniach zainstalowanych modułów się sprawdzało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annabono Posted December 5, 2014 Author Share Posted December 5, 2014 Kłamczucha a w tłumaczeniach zainstalowanych modułów się sprawdzało? Nie rozumiem;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Odrazu mówię że w tłumaczeniu backoffice niestety nie znalazłam rozwiązania:) W Panelu admina > Lokalizacja > Tłumaczenia > tłumaczenia zainstalowanych modułów > wybierasz szablon i język. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annabono Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 W Panelu admina > Lokalizacja > Tłumaczenia > tłumaczenia zainstalowanych modułów > wybierasz szablon i język. Wcale nie kłamałam tylko nie zauważyłam że istnieje możliwość selekcji i zmiany tłumaczenia z ogólnego na np modułów itd. ) Dziękuje problem rozwiązany - jeszcze musiałam zmienić max_var w phpini aby móc przetłumaczyć ale dziękuje za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Ok, pozostaje mi uwierzyć na słowo że nie kłamałaś ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts