karteg Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Witam, na załączonym obrazku jest czerwona strzałka, która pokazuje (jak się nie mylę) na nagłówek. Na nim są dwa linki do: zaloguj się i kontakt z nami. Przesiedziałem dwie noce i wymiękam. Nie wiem jak to zrobić. Chodzi mi o to, że potrzebuję wiedzieć jak dodać kolejne linki do kolejnych stron. Tam miałaby się pojawić zakładka: O nas i może jeszcze jakieś. To jest jedna rzecz. Druga rzecz, to chciałbym wiedzieć jak zmienić kolor w tym pasku poziomym, gdzie wskazuje czerwona strzałka na załączonym obrazku. A trzecia rzecz, to chciałbym wiedzieć jak dodać słowa kluczowe (keywords z meta). Robiłem przez ten panel admina, ale to jest lipa, bo jest jakiś limit słów kluczowych. Czy ktoś może mi powiedzieć, w którym pliku mogę to ręcznie wprowadzićprzez edycję jakiego pliku *.php? Będę wdzięczny za odpowiedź. Przeczytałem multum informacji i nic mi nie działa . Korzystałem też z jakiegoś modułu HTML za free, ale on mi nie działa. Postępowałem zgodnie z instrukcją. Nie wiem o co tu chodzi. dzięki, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts