Bartek Polska Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Witam , Posiadam Wersje PrestaShop 1.6.0.9 lecz mam problem ze statystykami . Mimo sprzedaży nie mam żadnych statystyk wszędzie zero. Statystyki najczęściej oglądane 0 Statystyki najczęściej kupowane 0 (mimo że powinny być ) Statystyki najczęściej szukane 0 Statystyki najczęściej ostatnie zamówione widać Proszę o pomoc w tej kwestii Pozdrawiam Bartek Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bartek Polska Posted December 13, 2014 Author Share Posted December 13, 2014 Czy ktoś może ma jakieś rozwiązanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bartek Polska Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 Ciągle mam problem ze statystykami w sklepie czy ktoś ma może podobny problem albo jakieś rozwiązanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jash_Tech Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Hej, a takie pytanie: Czy wyłączyłeś "Demo Mode" w statystykach po prawej na dole? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatak Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 modul kopalnia statystyk wlaczona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bartek Polska Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 demo wyłączone , i Kopalnia danych dla statystyk włączona ??? Kopalnia danych dla statystyk Kopalnia danych dla statystyk Kopalnia danych dla statystyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jash_Tech Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 sprawdź moduł na stronie z modułami, o nazwie "Kopalnia danych dla statystyk ", czy jest wyłączony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bartek Polska Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 był włączony ale go wyłączyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bartek Polska Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 mam jeszcze pytanie czy w danym dniu powinny mi się wyświetlać statystyki np. który produkt był dziś najczęściej oglądany ? albo jakie frazy w danym dniu były szukane w sklepie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jash_Tech Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 tak powinny się pojawiać, są widoczne natychmiast, np dwukrotnie wyszukaj jakieś słowo w swoim sklepie i sprawdź, czy pojawia się ono w statystykach. Przed chwilą sprawdziłem na mało cenzuralnym słowie i od razu było widoczne w statystykach Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 danieloxs Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) Witajcie, Mam problem polegający na braku statystyk sprzedaży i zamówień. PS 1.6.0.9, sklep działający około miesiąca, zamówienia wpadają natomiast nie odkładają się w statystykach (raport Sprzedaż i zamówienia). Pozostałe statystyki są OK. pamięć podręczna wyczyszczona wymuszona kompilacja demo wyłączone zmieniane statusy zamówień Szukam i nie znajduję przyczyny... Czy możecie mnie nakierować? Edited January 9, 2015 by danieloxs (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 danieloxs Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Witajcie, Mam problem polegający na braku statystyk sprzedaży i zamówień. PS 1.6.0.9, sklep działający około miesiąca, zamówienia wpadają natomiast nie odkładają się w statystykach (raport Sprzedaż i zamówienia). Pozostałe statystyki są OK. pamięć podręczna wyczyszczona wymuszona kompilacja demo wyłączone zmieniane statusy zamówień Szukam i nie znajduję przyczyny... Czy możecie mnie nakierować? Problem rozwiązany. Kluczowa kwestia to włączone generowanie faktur i ustawienie odpowiednich znaczników w Zamówienia->Statusy. Bez tego nie będzie statystyk sprzedaży. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Andzia1979 Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 (edited) Problem rozwiązany. Kluczowa kwestia to włączone generowanie faktur i ustawienie odpowiednich znaczników w Zamówienia->Statusy. Bez tego nie będzie statystyk sprzedaży. Temat do zamknięcia. A czy możesz podpowiedzieć jak ustawiłeś znaczniki w zamówienia - statusy? u mnie nie widać statystyk wizyt.Czy ktoś może pomóc? Presta shop 1.6.0.9 Edited April 10, 2015 by Andzia1979 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MarioCCH Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Panowie i Panie - jak uruchomić prawidłowe wyświetlanie modułu - Najczęściej oglądane w Dashboard ?? Na chwilę obecną, sklep funkcjonuje normalnie, są zamówienia, tysiące odwiedzin a w w/w module nadal pokazuje mi produkty z dosłownie kilkoma kliknięciami. Reszta statystyk śmiga jak należy. Z góry dziękuję za info na ten temat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Bartek Polska
Witam ,
Posiadam Wersje PrestaShop 1.6.0.9 lecz mam problem ze statystykami . Mimo sprzedaży nie mam żadnych statystyk wszędzie zero.
Statystyki najczęściej oglądane 0
Statystyki najczęściej kupowane 0 (mimo że powinny być )
Statystyki najczęściej szukane 0
Statystyki najczęściej ostatnie zamówione widać
Proszę o pomoc w tej kwestii
Pozdrawiam
Bartek
13 answers to this question
Recommended Posts