Anioł Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 (edited) Witam Wszystkich Na wstępie chciałbym się przywitać. ------------------------------------------ Problem polega na dodaniu nowych kategorii w stopce strony: Jak mam rozumieć by dodawać nowego kategorie w stopce strony powinienem wejść w: Preferencje>CMS Następnie utworzyć przyciskiem + (dodaj nowy) Po czym wyświetla mi następujący komunikat: Gdy klikam: Rozumiem ryzyko i chcę wyświetlić niestety nie przenosi mnie do upragnionej strony lecz mimo wszystko cofa do strony głównej CM. Proszę o pomoc co mógłbym zrobić by się z tym uporać. Pozdrawiam Serdecznie Edited December 4, 2014 by Anioł (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr Kaczor Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Cześć, zobacz ten temat http://www.prestashop.com/forums/topic/353955-problem-z-systemem-cms-token-bezpiecze%C5%84stwa/ Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Anioł
Witam Wszystkich
Na wstępie chciałbym się przywitać.
------------------------------------------
Problem polega na dodaniu nowych kategorii w stopce strony:
Jak mam rozumieć by dodawać nowego kategorie w stopce strony powinienem wejść w:
Preferencje>CMS
Następnie utworzyć przyciskiem + (dodaj nowy)
Po czym wyświetla mi następujący komunikat:
Gdy klikam: Rozumiem ryzyko i chcę wyświetlić niestety nie przenosi mnie do upragnionej strony lecz mimo wszystko cofa do strony głównej CM.
Proszę o pomoc co mógłbym zrobić by się z tym uporać. Pozdrawiam Serdecznie
Edited by Anioł (see edit history)
1 answer to this question
Recommended Posts