lukasz1851 Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Witam, Chciałbym się poradzić jaki moduł bloga zainstalować do ps 1.6 tak żeby klienci mogli także dodawać swoje posty, a nie tylko komentarze. obecnie posiadam moduł bloga leothemes, lecz teraz moga tylko komentować posty. Czy ma ktoś doświadczenie z Professional Blog? może jakaś integracja z wordpressem? Mam także subsprzedawców z modułu marketplace, dla nich także chciałbym udostępnić możliwość pisania własnych artykułów. Będę wdzięczny za oinie i informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmartDataSoft Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Możesz również zapoznać się z tego modułu blogu, który jest używany przez wielu widly użytkownika i sprawdzone. http://www.prestashop.com/forums/topic/317230-prestashop-blog-module/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Jestem autorem Blog for PrestaShop (dostępny na CodeCanyon) i dostałem już kilka zapytań o taką modyfikacje, napisz mi czy korzystasz z modułu Agile Multi Vendors czy posiadasz rozwiązane to w inny sposób? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts