Diakro Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Biztos találkoztatok vele, hogy POODLE sebezhetőség miatt a PayPal letiltja (nem támogatja tovább) az SSL v3-at (link). Általában ezt a protokolt használták. A Presta PayPal modul is. Ha valaki nem áll át a TLS protokolra, akkor a PayPal nem fogja engedélyezni a kifizetéseket. Ha jól értelmeztem a Presta PayPal modul használóknak nincs semmi tennivalója, csak frissíteni kell a modult a legújabbra. De nekem kicsit zavaros volt az ez irányú tájékoztatás. Jól gondolom, hogy semmi más tenni való nincs ezzel kapcsolatban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Nincs, de ezt írtuk a csoportban is Egyébként egy 1.3.6.0-ás shopnál állok hadilábon a paypallal. Nyilván a paypal 1.4.0.1-től támogatja azt a modult ami már jó a mostani rendszernek. Frissítettem a shopot 1.4.0.1-re, de a modul akkor sem volt használható. Kicsit kérdéses a tájékoztatás igazságtartalma. Még küzdök vele egy sort. 3.8.1-re kell frissíteni egyébként. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts