rexxx Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 (edited) Witam, Walczę od jakiegoś czasu z błędem, który pojawia się w sklepie w chwili gdy chce zwiększyć lub zmniejszyć liczbę produktów w koszyku. Adres sklepu to: etrekking.pl Zrobiłem już kilka rzeczy które pojawiały się jako rozwiązania problemu w anglojęzycznej części forum, ale bez rezultatu. Babol jak był tak nadal jest. Gdy korzystam z edycji na żywo, to koszyk działa bez problemu. Deaktywowałem tryb Ajax w module, ale wtedy pojawiły się błędy z cache na stronie. Wyłączyłem kompilowanie, ale nic to nie dało. Zainstalowałem od nowa moduł i też nic. Nie mam już koncepcji co dalej. Czy ktoś może pomóc? Edited December 2, 2014 by rexxx (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rexxx Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 Jak to mówią: "potrzeba matką wynalazków". Tak też było w moim przypadku. Temat wydaje się być rozwiązany. Ustawienia->Seo-> Usuwamy zawartość -> Domena sklepu dla SSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts