diabolus Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Witanm Ten wątek wiem że był już poruszany lecz po przeczytaniu paru wypowiedzi chciałem rozjaśnić troche sprawe iż dodanie marży do płatności kartą jest jak najbardziej w 100% legalny. Sprawdziłem to u prawnika oraz u księgowej. Marże można doliczyć tylko i wyłącznie do tylu procent lub takiej ceny jaką ponosi sprzedawca. NIE WIĘKSZĄ tzw jeżeli macie 1,9% marży dla np payu to możecie dać prowizje tylko i wyłącznie do 1,9. Zatem mam pytanie czy ktoś mógłby przerobić moduł przelewy24 aby obsługiwał marże bo widziałem na forum iż nie jest to takie trudne tzw dla kogoś kto w tym siedzi ja niestety nie dlatego właśnie proszę o pomoc lub szczegółową instrukcje howto Aha Unia europejska zmieniła prawo tzw nowi przedsiębiorcy płacą marże taką jaką ustalą z np paypalem a po 3 latach działalności i użytkowaniu płatności online można domagać się niższego oprocentowania w wysokości 0,5% to tak na marginesie dla potomnych. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts