mobila-cris Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 (edited) Am urmatorul mesaj in momentul in care accesez in BO modulele; Fatal error: Cannot redeclare class PhpThumbFactory in /home/emagsh/public_html/modules/stblog/classes/phpthumb/ThumbLib.inc.php on line 67[PrestaShop] Fatal error in module ThumbLib.inc:Cannot redeclare class PhpThumbFactory. Care ar fi rezolvarea acestei probleme?Nu pot accesa modulele din BO. Edited December 1, 2014 by mobila-cris (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 ai instalat un modul?? sau ce ai facut inainte de a aparea aceasta eroare, ca din senin nu apare, asa ca te rog sa explici toata procedura, si atunci te putem ajuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobila-cris Posted December 1, 2014 Author Share Posted December 1, 2014 ai instalat un modul?? sau ce ai facut inainte de a aparea aceasta eroare, ca din senin nu apare, asa ca te rog sa explici toata procedura, si atunci te putem ajuta am instalat un template dar l-am dezinstalat Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 hmmm ... foarte interesant, ca de la tamplate inca nu am auzit, dar de la module incompatibile se poate intampla Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobila-cris Posted December 1, 2014 Author Share Posted December 1, 2014 (edited) hmmm ... foarte interesant, ca de la tamplate inca nu am auzit, dar de la module incompatibile se poate intampla acel template era cu tot cu modulele aferente,problema ce este de facut?cum se poate repara?din aceasta cauza nu se pot face setariile in module la template Edited December 1, 2014 by mobila-cris (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobila-cris Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 (edited) acel template era cu tot cu modulele aferente,problema ce este de facut?cum se poate repara?din aceasta cauza nu se pot face setariile in module la template am rezolvat problema ,am sters acel /stblog prin cpanel si si-a revenit probabil era un modul neagreat de platforma. Edited December 2, 2014 by mobila-cris (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 da asa este unele teme vin cu module in ele, dar nu ai specificat asta, si rezolvarea ai gasito, se sterge modulul ci pricina, dar nu ai specificat nimica concret, si e cam greu sa raspunda cineva pe ghicite sper sa reusesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts