shaolin33 Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 witam, w którym miejscu zmienia sie wielkość czcionki w menu górnym bo tam akurat wstawilem sobie kategorie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Dobre pytanie, ale ja mam lepsze pytanie od twojego: jaki szablon jakie menu? Tutaj nie ma jasnowidzów, w standardowym szablonie to plik superfish-modified.css Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted November 29, 2014 Author Share Posted November 29, 2014 witam, standardowy szablon ktory oferuje presta : http://sklep.grupandt.pl/ w gónym menu tam gdzie mam kategorie czcionke chce zrobić dużo mniejszą Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 To już odpowiedziałem powyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Dobre pytanie, ale ja mam lepsze pytanie od twojego: jaki szablon jakie menu? Tutaj nie ma jasnowidzów, w standardowym szablonie to plik superfish-modified.css a dokładniejszą lokalizację podasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 a dokładniejszą lokalizację podasz? ok mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 ok mam problem w tymktóa linijka tyczysię akurat wielkosci czcionki w górnym menu, bo tam akurat mamkategorie i są cholernie wielkie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Wchodzę na Twoją/Waszą stronę i czytam że wykonujecie STRONY, SKLEPY etc. a tu pytania jak w dziale dla początkujących, nie wspomnę już o tym że wasza strona ledwo działa, a większość zakładek zwraca 404. Osobiście nie skorzystałbym z usług firmy/osoby która nie zna podstaw css. Odpowiedź już udzieliłem i jeśli zajmujecie się tym czym się zajmujecie na poważnie to sam znajdziesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Wchodzę na Twoją/Waszą stronę i czytam że wykonujecie STRONY, SKLEPY etc. a tu pytania jak w dziale dla początkujących, nie wspomnę już o tym że wasza strona ledwo działa, a większość zakładek zwraca 404. Osobiście nie skorzystałbym z usług firmy/osoby która nie zna podstaw css. Odpowiedź już udzieliłem i jeśli zajmujecie się tym czym się zajmujecie na poważnie to sam znajdziesz. korzystam z podwykonawcow, czasem musze cos samemu pogrzebać ogarnałem dzięki za cierpliwość można zamknąć temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Czyli takie oszustwo mówisz klientowi że ty to robisz a inni odwalają całą robotę? Rozumie wspomaganie się przy pewnych pracach przecież nikt nie jest alfą i omegą, ale z osobami które właśnie tak działają miałem już do czynienia i najbardziej na tym ucierpiał klient, mam nadzieje że Twoi klienci nie będą mieli takiego problemu. Życzę powodzenia i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Czyli takie oszustwo mówisz klientowi że ty to robisz a inni odwalają całą robotę? Rozumie wspomaganie się przy pewnych pracach przecież nikt nie jest alfą i omegą, ale z osobami które właśnie tak działają miałem już do czynienia i najbardziej na tym ucierpiał klient, mam nadzieje że Twoi klienci nie będą mieli takiego problemu. Życzę powodzenia i pozdrawiam. na tą chwilę odpukać jest wporządku, dbam o jakość obsługi a to że mam podwykonawcó to przecież nic złega prawda? klient ma być zadwolony, moim zdaniem nie ma znaczenia kto wykonuje prace programistyczne ja szukam klienta i staram sie go kompleksowo obslużyć w tych czasach trudno zatrudnić 2-3 osoby w jednoosobowej firmie tak nam właśnie Państwo pomaga że trzeba szukać oszczędności i w tym wypadku podwykonawca najlepiej się sprawdza:) dziękuje za miłe rady:) przydadzą się, przynajmniej sam się czegoś naucze:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 na tą chwilę odpukać jest wporządku, dbam o jakość obsługi a to że mam podwykonawcó to przecież nic złega prawda? klient ma być zadwolony, moim zdaniem nie ma znaczenia kto wykonuje prace programistyczne ja szukam klienta i staram sie go kompleksowo obslużyć w tych czasach trudno zatrudnić 2-3 osoby w jednoosobowej firmie tak nam właśnie Państwo pomaga że trzeba szukać oszczędności i w tym wypadku podwykonawca najlepiej się sprawdza:) dziękuje za miłe rady:) przydadzą się, przynajmniej sam się czegoś naucze:) jeszcze jedno pytanie na stronie głównej tam gdzie są produkty popularne czy najczesciej kupowane i jest tytul(nazwa) produkty jak moge zwiększyć ilosc wyswietlanych znaków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Tutaj tylko dam podpowiedź "truncate". Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Tutaj tylko dam podpowiedź "truncate". a dużo mi nie pomogła Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Tak jak pisałem już wcześniej pytasz o podstawy, masz swoich podwykonawców ich popytaj przecież za coś im płacisz. Nie sądzę żeby tutaj ktoś na forum prowadził za rękę developera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 product-list.tpl {$product.name|truncate:45:'...'|escape:'html':'UTF-8'}</a> 45 to liczba znaków po której nazwa zostanie ucięta, '...' to znaki jakie pojawią się po ucięciu. usuwasz całość: truncate:45:'...' albo zwiększasz liczbę znaków np. truncate:120:'...' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
shaolin33
witam,
w którym miejscu zmienia sie wielkość czcionki w menu górnym bo tam akurat wstawilem sobie kategorie?
15 answers to this question
Recommended Posts