Jump to content
  • 0

prestashop 1.6 - zmiana rozmiaru czcionki w menu głównym

shaolin33

Question

15 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Wchodzę na Twoją/Waszą stronę i czytam że wykonujecie STRONY, SKLEPY etc. a tu pytania jak w dziale dla początkujących, nie wspomnę już o tym że wasza strona ledwo działa, a większość zakładek zwraca 404.

Osobiście nie skorzystałbym z usług firmy/osoby która nie zna podstaw css.

Odpowiedź już udzieliłem i jeśli zajmujecie się tym czym się zajmujecie na poważnie to sam znajdziesz.

• 0

Wchodzę na Twoją/Waszą stronę i czytam że wykonujecie STRONY, SKLEPY etc. a tu pytania jak w dziale dla początkujących, nie wspomnę już o tym że wasza strona ledwo działa, a większość zakładek zwraca 404.

Osobiście nie skorzystałbym z usług firmy/osoby która nie zna podstaw css.

Odpowiedź już udzieliłem i jeśli zajmujecie się tym czym się zajmujecie na poważnie to sam znajdziesz.

korzystam z podwykonawcow, czasem musze cos samemu pogrzebać

ogarnałem dzięki za cierpliwość:)   

można zamknąć temat

• 0

Czyli takie oszustwo mówisz klientowi że ty to robisz a inni odwalają całą robotę? 

Rozumie wspomaganie się przy pewnych pracach przecież nikt nie jest alfą i omegą, ale z osobami które właśnie tak działają miałem już do czynienia i najbardziej na tym ucierpiał klient, mam nadzieje że Twoi klienci nie będą mieli takiego problemu.

Życzę powodzenia i pozdrawiam.

• 0

Czyli takie oszustwo mówisz klientowi że ty to robisz a inni odwalają całą robotę? 

Rozumie wspomaganie się przy pewnych pracach przecież nikt nie jest alfą i omegą, ale z osobami które właśnie tak działają miałem już do czynienia i najbardziej na tym ucierpiał klient, mam nadzieje że Twoi klienci nie będą mieli takiego problemu.

Życzę powodzenia i pozdrawiam.

na tą chwilę odpukać jest wporządku, dbam o jakość obsługi

a to że mam podwykonawcó to przecież nic złega prawda?

klient ma być zadwolony, moim zdaniem nie ma znaczenia kto wykonuje prace programistyczne

ja szukam klienta i staram sie go kompleksowo obslużyć

w tych czasach trudno zatrudnić 2-3 osoby w jednoosobowej firmie

tak nam właśnie Państwo pomaga że trzeba szukać oszczędności i w tym wypadku podwykonawca najlepiej się sprawdza:)

dziękuje za miłe rady:)

przydadzą się, przynajmniej sam się czegoś naucze:)

• 0

na tą chwilę odpukać jest wporządku, dbam o jakość obsługi

a to że mam podwykonawcó to przecież nic złega prawda?

klient ma być zadwolony, moim zdaniem nie ma znaczenia kto wykonuje prace programistyczne

ja szukam klienta i staram sie go kompleksowo obslużyć

w tych czasach trudno zatrudnić 2-3 osoby w jednoosobowej firmie

tak nam właśnie Państwo pomaga że trzeba szukać oszczędności i w tym wypadku podwykonawca najlepiej się sprawdza:)

dziękuje za miłe rady:)

przydadzą się, przynajmniej sam się czegoś naucze:)

jeszcze jedno pytanie

na stronie głównej tam gdzie są produkty popularne czy najczesciej kupowane i jest tytul(nazwa) produkty

jak moge zwiększyć ilosc wyswietlanych znaków?

• 0

product-list.tpl

{$product.name|truncate:45:'...'|escape:'html':'UTF-8'}</a>

45 to liczba znaków po której nazwa zostanie ucięta, '...' to znaki jakie pojawią się po ucięciu.

usuwasz całość: truncate:45:'...' albo zwiększasz liczbę znaków np. truncate:120:'...'