robdk Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Witam Czy ktoś z szanownych kolegów mógłby mi pomóc w zmianie rozmiaru slidera na moim sklepie. Bo szukam już dłuższy czas i nic mi nie wychodzi. Chodzi mi o to, że na starcie pojawia się slider na cały ekran i na małych monitorach ciężko przeglądać produkty umieszczone pod nim. Chciałbym go troszkę pomniejszyć i nie mogę znaleźć co za to odpowiada. Link do strony: http://camellia.kxd.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Masz na myśli slider z zdjęciami? Da się, jak u Ciebie z kodowaniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robdk Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 Tak, chodzi o slider ze zdjęciami. Nie ma problemu z kodowaniem, znaczy się troszkę czasem grzebię w kodzie... W sumie większość css też daję radę, ale z tym sliderem to cosik nic mi nie działa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 O ile chcesz go zmniejszyć? W zasadzie to bym szybciej zrobił niż wytłumaczył 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robdk Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 Ha ha ha, no tak.... Co do wielkości to dopiero metoda prób i błędów niestety.... bo artystyczna dusza małżonki musi zaakceptować Normalnie to bym sobie sam poradził, ale ten szablon jest taki jakiś skomplikowany bardzo... bo stopka i menu także się rozchodzi na całość ekranu i co próbuję zrobić to mi ucieka do lewego boku... A chodzi by np. na lapku 15" było wygodnie przeglądać ofertę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Co by sie inni nie produkowali na darmo, temat rozwiązany wystarczyło ostylować slider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts