mtom75 Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Üdvözletem! Nem tudom jó helyre írok e. Van egy készülő webshopom melybe már több száz terméket felraktam, de viszont a termék leírásnál a tartalmat szeretném kicsit meg formázni. html nézetbe így néz ki: VideóVideó tömörítés: H.264, Motion JPEG és MPEG-4Felbontás: 1280x800Képátviteli sebesség: 25 kép/mp.Videó folyam: Egyidejû H.264, MPEG-4 és Motion JPEGHáttérfény kompenzáció Bőngészőbe viszont egysorba jelenik meg. Én azt szeretném elérni, hogy az alábbi formában jelenjen meg. -Videó-Videó tömörítés: H.264, Motion JPEG és MPEG-4-Felbontás: 1280x800-Képátviteli sebesség: 25 kép/mp.-Videó folyam: Egyidejû H.264, MPEG-4 és Motion JPEG-Háttérfény kompenzáció<ul> tagek közé szeretném tenni.Hogyan tudom ezt a legegyszerűbben megoldani?Köszi Tamás Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 <li> ezzel a taggal? </li> Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 Az igaz, de ez csak egy részlet. kb egy 1200-1300 soros valami ennél hatékonyabra gondoltam mint hogy soronként irjak. Php nem lehet megoldani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Sajnos nem értem mit szeretnél... máshogy le tudod írni, vagy konkrét példát hozni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarlaX Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Én szerintem értem a problémát. Én a termékleírásokat word-ben kapom meg, így azokat csak kimásolom, beillesztem a termékleíráshoz, így nálam szépen soronként jelenik meg, formázva a szöveg, ha felsorolás van benne, akkor az is úgy lesz. Próbáld meg te is ezt a módszert és ne te írd be a szöveget, hanem illeszd be. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted December 1, 2014 Author Share Posted December 1, 2014 DarlaX köszönöm az infót. Egyenként vagy tömegesen töltöd fel a termékeket? Én azt sajnos nem tudom elkérni a nagykertől worbe a termék leírást, nem adják ki. tömegesen töltöm fel mert nagyon sok a termék egyesével sose végeznék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarlaX Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Én egyesével töltöttem fel a termékekekt, mert most is csak összesen kb. 150 termék van és csak néha jön hozzá 1-1 új termék. Esetleg annyit kipróbálhatnál, hogy megírod word-ben a szöveget és azt másolod be, hogy így milyen lesz, bár ez valóban nem működik tömeges feltöltéskor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts