Kameník David Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 ahoj, mám tento problém: mám dva eshopy, A a B. Oba na každé doméně zvlášť, zvlášť ve složce, každá doména nasměrovaná správně do složky. Bohužel se mi stává, že se v eshopu A zobrazují moduly a název eshopu B, sice s nimi nejde nic dělat, ale eshop A mi pak najede v omezeném režimu, ptž se nenačtou některé moduly. Neví někdo, v čem by mohla být chyba? Předem děkuji za jakoukoli radu. David Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 (edited) V jakém nastavení eshopy používáte jsou skutečně samostatné a oddělené? Mají tedy každý vlastní nesdílenou DB? Kopíroval jste eshop A do B a upravoval jste DB? Pokud nic z přechozího tak může být na vině i prohlížeč...jinak je to problém DB nebo konfigurace prestashopu po zkopírování dat do druhého shopu z toho prvního. Edited November 27, 2014 by XM4N (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kameník David Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 jsou skutečně oddělené - každý má svou složku a databázi, shopy jsem nikam nekopíroval, instaloval jsem je zvlášť, ,ani data jsem nekopíroval ... záhadou mi hlavně je, že je mám takto cca rok a tato chyba se vyskytla asi tak před dvěma měsíci zničehonic (nedělali se žádné úpravy apod.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palie Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Dobry den, kde byl kamen urazu? Ja mam stejny probem...jen s tim, ze jsempresunul prezentaci z domeny A na domenu B. Vse sjem prepsal dle navodu a URL obchodu se mi porad zobrazuje jako A jinak vse mam B. Dekuji za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts