tumik Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 www.compecart.czZačínající obchod s výpočetní technikou a elektronikou..Někdo řekne, že se nelíbí, ale uvidíme co bude dál...Začínal na konkurenčním systému Zen.... a přešel na kvalitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Velkej problém to postnout sem?http://www.prestashop.com/forums/viewthread/28631/hlavn_diskuze/vkusne_eshopyTohle je forum a ne nějakej blog nebo facebook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumik Posted December 23, 2009 Author Share Posted December 23, 2009 Promiň nějak jsem to šoupnul blbě... omlouvám se Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Hm a ke všemu 2x, lidská blbost nezná mezí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Nebudu se vyjadřovat k dvěma postům stejného obsahu,ani k tomu, že na trhu s IT je už přehlceno! Jen k tomu tvému e-shopu: uspořádání a pozice modulů máš v pořádku, jen mám dojem, že jsi generace která vytostla na sračce jménem Microsoft Office konkrétně: Word! ...a proč? Protože veškerá grafika, textury - jako by to vypadlo z Wordu! Kde je nějaká nápaditost?Naučte se pro grafiku používat profesionální, nebo poloprofesionální software které nabízí trh, nebo bezedný internet! Někdo si řekne: důležitý je obsah shopu, což je sice pravdou, ale uvědomte si, že nemalé měřítko návratnosti zákošů je také grafické uspořádání a vzhled takového e-shopu !!!!!Jdu si dát do trumpety, nebo mi z Vás tady šlehne %-P Hezké Vánoce & svátky Všem! bez vyjímky... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts