Doomm Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Dobry den, mam takovy problem ze kdyz zvolim ve svem shopu platbu dobirkou tak se mi nabizi jak platba pri prevzeti dobirky tak i platba predem a kdyz dam prevzeti osobne tak se mi zobrazuji tytez nabidky a chtel bych aby tam byla platba pri prevzeti.jeste bych chtel dodat ze i pri platbe predem se zobrazije platba pri prevzeti dobirkou a mam veri 1562 ... zkracene .. aby se mi k doprave postou s dobirkou zobrazilo jen platba dobirkou a nezobrazovalo platba predem, a naopak .. pri doprave postou a platbou predem se zobrazovala jen platba predem na ucet Díky moc D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Nainštaluj modul ship2pay a tam si zvolíš ktorý dopravca bude mať aké možnosti platby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doomm Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 Nainštaluj modul ship2pay a tam si zvolíš ktorý dopravca bude mať aké možnosti platby jak mam prosim postupovat na locahostu? nekam prekopirovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doomm Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 jak mam prosim postupovat na locahostu? nekam prekopirovat? uz to mam vse hotove, mockrat dekuji, (asi se v prubehu tohoto mesic budeme potkavat casto ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts