takuma Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Merhaba bir e-ticaret sitesi yapmayı planlıyorum prestayı cok kullanıslı geldi.Fakat hic bir bilgim yok simdi bir kac sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim1-Sanal pos işlemi nasıl olucak.Forumda var olan sanal postları presta 1.2.4 versiyonunda yuklerken hata alıyorum sebebi ne ola bilir?2-Sanal post işlemini yapılacagı ıcın ssl sertifikası zaten alınıcak fakat aklıma takılan soru su.Guvenlık hostin firmasına guvene bilirmiyim veya bir vps alsam onda barındırsam bir sorun olur mu ?yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 sanda yardımcı olalım kardeş. ilk önce kurulumda hangi hatayı alıyorsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
takuma Posted December 25, 2009 Author Share Posted December 25, 2009 Yapıkredi sanal post modul bolumunden kurmak istiyorum posta sunucunuz aktif degıl deniliyor. STMP sunucu kullanılması gerektıgını soylendı onun ayarlarını yapamıyorum.sanal post için neler yapmam gerekli onuda bilmiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts