chipator Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Dobrý den, Používám prestashop 1.5.2 Řeším následující situaci: Na hlavní stránce dám vyhledat zboží podle kódu. Vypíše se mi seznam odpovídajících produktů. Ideálně 1 s jedním unikátním kódem,ale může jich být vícero. Vedle popisu produktu je tlačítko "Přidat do košíku". K tomuhle tlačítku bych si chtěl doprogramovat ještě okénko pro zadání množství. Tedy tak, jak je tomu, když si rozkliknu detail zboží. Vlastně tento krok chci přeskočit a mít možnost zadat množství bez toho, abych produkt otevíral. Jde to? Mám jisté zkušenosti s programováním v PHP a Csharp, ale Prestashop je pro mě nový. Děkuji za pozornost a budu se těšit na případné rady. S pozdravem Michal Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 http://mypresta.eu/en/art/developer/prestashop-quantity-field-on-product-list.html nevím, pro jakou verzi presty to je... a je to pro kategorii, ale u vyhledávání to bude podobné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts