azboxak Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 dobry den, mam problem s prekladem hlasky Follow us on Facebook u modulu facebook od presty primo v preste .. myslim modul na hlavni strance - like box a tento text nad nim .. proste za boha nemuzu nikde v preste najit tento texta zmenit. bohuzel preklad primo v preste u modulu mi hlasi chybu, ze mam omezen pocet radku na 2000 a webhosting mi to stale nemeni .. diky za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 (edited) na zaciatok .htaccess suboru pridajte: php_value max_input_vars 10000 php_value suhosin.get.max_vars 10000 php_value suhosin.post.max_vars 10000 php_value suhosin.request.max_vars 10000 Edited November 21, 2014 by Kimi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
azboxak Posted November 21, 2014 Author Share Posted November 21, 2014 diky, ale i po tomto pridani pise: Pozor: Vaše konfigurace PHP omezuje maximální počet polí POST ve formulářích2000 pro max_input_vars.Zeptejte se svého poskytovatele hostingu na zvýšení tohoto limitu 3444 přinejmenším, nebo budete muset upravit překlad soubo na zaciatok .htaccess suboru pridajte: php_value max_input_vars 10000 php_value suhosin.get.max_vars 10000 php_value suhosin.post.max_vars 10000 php_value suhosin.request.max_vars 10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 z toho hostingu vam to nechcu zmenit alebo im to tak dlho trva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azboxak Posted November 21, 2014 Author Share Posted November 21, 2014 spis nechcou, protoze bych musel prejit na dalsi tarif, ktery je podstatne drazsi .. a to mi prijde zbytecne nejaka jina moznost zmeny toho textu ? diky z toho hostingu vam to nechcu zmenit alebo im to tak dlho trva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 skuste najst ten text v suboroch cs.php a prepisat Link to comment Share on other sites More sharing options...
azboxak Posted November 21, 2014 Author Share Posted November 21, 2014 a v kterem adresari? mam prestu 1.6 diky spis nechcou, protoze bych musel prejit na dalsi tarif, ktery je podstatne drazsi .. a to mi prijde zbytecne nejaka jina moznost zmeny toho textu ? diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 (edited) pravdepodobne /modules/blocksharefb/translations/cs.php Edited November 21, 2014 by Kimi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
azboxak Posted November 22, 2014 Author Share Posted November 22, 2014 pravdepodobne /modules/blocksharefb/translations/cs.php Tak tohle jsem samozrejme jiz zkousel, ale nepomohlo .. ten modul ma i en lokalizaci pro popisy v boxu facebook ... nema nekdo prosim upravenou verzi pro cz? nebo vam to nevadi, jestli se vam zobrazuje na eshopu na hlavni strance fan likebox facebook v EN ? diky .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts