gregcold Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Witam mam problem z usuwaniem produktów z koszyka nie działa (x) przy produkcie oraz po wejsciu do koszyka nie działa zmiana ilości sztuk produktu http://gregcold.nazwa.pl/sklep/prestashop/kolorowe/9-kolorowe-owalne-zdj%C4%99cie-nagrobkowe-z-bia%C5%82ym-paskiem.html Theme Transformer. Mam zainstalowany moduł AWP oraz moduł privateshop Było kilka zmian czystko kosmetycznych przy quantity ale tylko w cssie. Szukałem na forum odpowiedzi ale nie znalazłem Może ktoś mi podpowie co jest przyczyną problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Włącz tryb debugowania może sie pojawi jakiś komunikat. Spróbuj wyłączać wszystkie dodatkowe moduły jeden po drugim i sprawdzaj czy zaskoczy, jeśli tak to znajdziesz winowajcę, już pracowałem na tym szablonie i nie spotkałem sie z takim problemem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 w zapytaniu ajax jest zmienna special_instructions która zawiera jakiś hash tej zmiennej nie ma w czystej instalacji, w związku z powyższym coś musiało być zmodyfikowane. - co to za zmienna? - czy są jakieś override? zwłaszcza koszyka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts