bialy622 Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 (edited) Witam Z chwilą gdy zainstalowałem ion cube przestałą mi w ogóle działać wyszukiwarka sklepu. Wiadomo, że zmieniałem plik php.ini. Jednak po usunięciu linijek i wrzucenie starego pliku php nic nie dało. Odinstalowywałem i ponownie instalowałem moduł wyszukiwarki, przebudowywałem indeks, generowałem plik .htaccess i nic to nie zmieniło. Instalowałem ioncube ponieważ dodawałem moduł integracji z allegro. prestashop 1.4.4 php 5,4 moduł wyszukiwarki to Blok prostego wyszukiwania v1.0 Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Z góry dziękuje ----------------- Temat można usunąć lub zamknąć. Problem rozwiązany Rozwiązanie: edytujemy Classes/Search.php zmieniamy wartość z : '\x{a806}\x{a80b}\x{a823}-\x{a82b}\x{d800}-\x{f8ff}\x{fb1e}\x{fb29}\x{fd3e}'. na: '\x{a806}\x{a80b}\x{a823}-\x{a82b}\x{e000}-\x{f8ff}\x{fb1e}\x{fb29}\x{fd3e}'. Po tej czynności należy przebudować index wyszukiwarki: Ustawienia > Wyszukiwanie > Przebuduj cały indeks. Edited November 21, 2014 by bialy622 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts