drobny2992 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Witam Mam problem ze standardowym modułem wyświetlającym Nowości na stronie głównej. Problemem jest to, że po wejściu na stronę produkty są ukryte i dopiero jak się kliknie na napis "Nowości" ukazują nam nie wszystkie produkty. Jaki plik odpowiada za to? Gdzie można szukać rozwiązania? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Podaj link do sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drobny2992 Posted November 20, 2014 Author Share Posted November 20, 2014 http://karola.sklep.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Domyślnie w tym szablonie nie ma tego bloku, jak zamienisz zakładki kolejnością to się wyświetla tak jak należy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 do globaj.js dodaj kod: $(function(){ $("#blocknewproducts").addClass('active'); }); kod ten do zakładki nowych produktów doda klasę "active", czyli blok będzie widoczny mam nadzieje ,że zadziała, bowiem z tego co widzę sklep wywala błędy js, które mogą wpłynąć na działanie kodu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drobny2992 Posted November 20, 2014 Author Share Posted November 20, 2014 Działa. Teraz jest domyślnie rozwinięty moduł. Dziękuję bardzo za pomoc. A o jakich błędach js mowa? Gdzie można je podejrzeć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 w chrome, kiedy jesteś na stronie wciśnij CTRL+SHIFT+J zobaczysz błąd odnoszący się do blocksearch czyli bloku wyszukiwania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts