schamann Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Zdravim, mam takovyto problem: mam multistore se 4 shopy. po update na 1,6,0,9 vsechno OK az na to ze v jednom ze shopu neni aktivni modul cashondelivery. ten modul nejde pro dany shop povolit. pred update povoleny byl. v ostatnich shopech povoleny je, ale nejde vypnout. odinstaluju - nainstaluju znovu a situace stejna. v databazi v tabulkach ps_module_... cislo modulu a jeho konfigurace zustava tak myslim, ze odinstalaci se jen nejak zneaktivni ale konfigurace zustava. zkousel jsem i jine platebni moduly - bankwire je OK, sek jde taky ok, paypal taky... mam jeden modul mimo oficial presta (cashondeliveryplus) a ten se chova stejne - po instalaci prozmenu neni v zadnem shopu a nejde zapnout, ale tam muze byt problem s nekomp verzi i kdyz predtim fungoval dobre. oficial verzi bych cekal funkcni. resp nevim kde by mohla byt chyba proc ve 3 shopech jde a v jednom ne? nejaky napad na reseni? Diky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schamann Posted November 18, 2014 Author Share Posted November 18, 2014 vyreseno - sel jsem si na hodinu odpocinout a kdyz jsem se vratil vsechno fungovalo. tak nevim cim to bylo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts