maxiucb Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Witam wszystkich, Nadszedł czas na wystawienie pierwszego przedmiotu w sklepie i mam pytanie o jedną z funkcji, mianowicie przy wystawianiu mam do zaznaczenia coś takiego: Wyświetl ikonę \"wyprzedaż\" na stronie produktu oraz tekst na listingu produktów W zakładce Ceny ustawiam sobie zniżkę 10%. Teraz mam cenę przedmiotu np 4,00zł jest przekreślona i obok widnieje cena po zniżce czyli 3,60zł. Więc wszystko działa jak należy, przedmiot tez wtedy znajduje się w dziale z promocyjnymi cenami. Ale ta opcja powyżej niczego nie zmienia - nie dodaje żadnej grafiki do zdjęcia typu "wyprzedaż", jakie ma ona zadanie i gdzie ewentualnie ja edytować bo może mam coś źle ustawione? Z góry dzięki za odpowiedź P.S. Pytanie z innej beczki można wydrukować jakoś zamówienie klienta czy trzeba mieć odpowiedni moduł? Wiem że mogę wejść w dane zamówienie i je wydrukować - tzn całą tą stronę z panelu admina, a można dane użytkownika i co zamówił, gdybym chciał dołączyć do listy takie wydrukowane zamówienie? Pozdrawiam Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 witam. opcja ta mówi, iż: Display the "on sale" icon on the product page, and in the text found within the product listing. na liście produktów pojawia się "SALE!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxiucb Posted November 18, 2014 Author Share Posted November 18, 2014 No właśnie ale się nie pojawia... Dzięki za odpowiedz. Okazuje się że u mnie w sklepie ta opcja nie była używana po prostu wszystko znajduje się w odpowiednim dziale z promocjami. Pozdrawiam, temat można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts