mira Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 V příloze Vám dávám k dispozici skripty pro hromadnou úpravu cen u zboží, váhy, množství, meta titlu, meta popisu atd. Skripty si můžete libovolně editovat a přidat další položky dle databáze. Instalaci provedete vždy, že daný soubor rozbalíte a nakopírujete na ftp do ../tabs a vytvoříte si jednotlivé záložky viz screen. Už se nemohu dívat na některé uživatele českého fóra, kteří jen využívají rad ostatních a pak určité věci jednoduše upravené ostatním prodávají. Doufám, že Vám to ulehčí práci s PrestaShopem. AdminPriceFixing.zip AdminMiscEdit.zip AdminProductDispatch.zip AdminProductRename.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Vivat Míra ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brakslov Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 díky jdu to prubnout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundevil Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 nejak nemuzu najti adresar tab Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundevil Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 omlouvam se vice hledat a min psat uz jsem to nasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepa Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Je to super,funguje bez potíží,snadná instalace Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Také se připojuji s děkováním Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Také děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Funguje někomu AdminPriceFixing na verzi 1.1.? Mě to hlásí "Přístup zamítnut", nesetkal se s tím někdo?EDIT: Tak vyřešeno... sem to neměl povolené pro administátorský účet Link to comment Share on other sites More sharing options...
charonet Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 AdminPriceFixing mi nefunguje, ked ho spustim vypise mi pocet zaznamov, ale ziadny zaznam nevypise... dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupendo Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 V příloze Vám dávám k dispozici skripty pro hromadnou úpravu cen u zboží, váhy, množství, meta titlu, meta popisu atd. Skripty si můžete libovolně editovat a přidat další položky dle databáze. Instalaci provedete vždy, že daný soubor rozbalíte a nakopírujete na ftp do ../tabs a vytvoříte si jednotlivé záložky viz screen. Už se nemohu dívat na některé uživatele českého fóra, kteří jen využívají rad ostatních a pak určité věci jednoduše upravené ostatním prodávají. Doufám, že Vám to ulehčí práci s PrestaShopem. Ahoj, taky sem pouzil soubory ktery si sem vlozil a funguji dobre (vezue presty 1.1.0.5). A chtel bych te o neco pozadat: mohl bys prosimte vytvorit podobny php soubor pro Hromadnou upravu slevy, v % i v Kc? Kazdy mesiv bych chtel na svym webu uvest slevu v % u nekolika druhu vyrobku, sleva by trvala vzdy cca 14 dni v mesici a delat to pres BO u kazdeho produktu zvlast by bylo na hlavu.Muzu te teda pozadat o vytvoreni jeste jednoho takovehoto php scriptu, tentokrat pro hromadnou upravu slev/pridani slevy u vybraneho zbozi?Diky moc, treba to vyuziji i dalsi zajemci. Petr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 AdminPriceFixing mi nefunguje, ked ho spustim vypise mi pocet zaznamov, ale ziadny zaznam nevypise... dakujem Stejny problem na preste 1.2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupendo Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Jinak ze zacatku jsem mival ten problem, ze se mi nevypsali zadne polozky z DB a neslo tim padem menit cenu. Prisel jsem na to zcela nahodou kdyz jsem si ve sloupci nazvu produktu dal pomoci sipecek srovnat zbozi bud vzestupne nebo sestupne. Pote se mi jiz zbozi vypsalo, muzete to zkusit, treba to pomuze.Jinak ze zacatku jsem mival ten problem, ze se mi nevypsali zadne polozky z DB a neslo tim padem menit cenu. Prisel jsem na to zcela nahodou kdyz jsem si ve sloupci nazvu produktu dal pomoci sipecek srovnat zbozi bud vzestupne nebo sestupne. Pote se mi jiz zbozi vypsalo, muzete to zkusit, treba to pomuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Jinak ze zacatku jsem mival ten problem, ze se mi nevypsali zadne polozky z DB a neslo tim padem menit cenu. Prisel jsem na to zcela nahodou kdyz jsem si ve sloupci nazvu produktu dal pomoci sipecek srovnat zbozi bud vzestupne nebo sestupne. Pote se mi jiz zbozi vypsalo, muzete to zkusit, treba to pomuze. Jop je to přesně ten problém, někde je špatně nastavený defautní výpis. Každopádně to takhle funguje. Diky.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msmatis Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Ďakujem krásne, veľmy mi tento "modul" pomohol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Ja tiež dík, ešte som nevyskúšal ale isto v dohladnej dobe vyskúšam.Už som skúsil, suprovka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Jinak ze zacatku jsem mival ten problem, ze se mi nevypsali zadne polozky z DB a neslo tim padem menit cenu. Prisel jsem na to zcela nahodou kdyz jsem si ve sloupci nazvu produktu dal pomoci sipecek srovnat zbozi bud vzestupne nebo sestupne. Pote se mi jiz zbozi vypsalo, muzete to zkusit, treba to pomuze.Jinak ze zacatku jsem mival ten problem, ze se mi nevypsali zadne polozky z DB a neslo tim padem menit cenu. Prisel jsem na to zcela nahodou kdyz jsem si ve sloupci nazvu produktu dal pomoci sipecek srovnat zbozi bud vzestupne nebo sestupne. Pote se mi jiz zbozi vypsalo, muzete to zkusit, treba to pomuze. Diky moc, uz som chcel pisat ze ako to vlastne funguje, tak ze mi ta tvoja rada pomohla super.Naozaj mám radost z niektorich ludi tu na fore. Toto je ukazka solidarnosti a jedneho slov. prislovia: Aké požičaj, také vráť (a myslím to v dobrom, tak ze uz teraz rozmyslam co by som mohol poskytnut na fore nieco uzitocne, okram productratingu a nejakych drobných rád.)Pekný víkend všetkým Link to comment Share on other sites More sharing options...
fichnalukas Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Existuje nějaká funkční verze pro PS 1.5.4+? Mám 1.5.4, docela by se mi to hodilo, ale po zkopírování na ftp na správné místo, přidání záložky se správnou třídou a najetí na tu záložku se mi zobrazí jen prázdná stránka. Děkuji za reakce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts