Krychu__M Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Witam wszystkich serdecznie. Mam do was jedno pytanie. Używam w sklepie meodułu facebook like box block, którego zadaniem jest wyświetlenie tych co polubili fanpage, ale w Firefox wyświetla mi się tylko jakiś paseczek. Tak w innych przeglądarkach: A tak w ff Jak sobie z tym poradzić ? Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Kaczor Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Cześć, a masz w FF zainstalowany dodatek AdBlock albo np Ghostery lub coś podobnego usuwającego reklamy albo przyciski społecznościowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 standardowy moduł nie działa tak jak należy od dłuższego czasu spotykam się z takimi pytaniami na angielskim i hiszpańskim forum łatwiej będzie wymienić ten moduł na jakiś niestandardowy niż naprawa tego aktualnego spróbuj z darmowym: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubiiip Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 u mnie wystarczyło zmienić na stronie fejsa nazwe linku do strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts