nevresimdukkani Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 merhabalar, biraz araştırma yaptım ancak bulduklarım sorunumu çözmeye yetmedi.Benim sorunum kısaca şu şekilde.Elinizde 100 TL ye sattığınız bir ürün olsun. ürünün farklı adetleri için farklı fiyatlandırma,( indirimler) olsun. mesela 1 adet için 100 TL 2 -5 adet için 95 TL 6-10 adet için 90 TL 10-20 adet için 85 TL gibi.müşteri 4 adet ürün seçtiğinde 2-5 lik grupta fiyatlandırma yapılması lazım. Bunu kombinasyonlarla yapmaya çalıştım. müşteri önce 2-5 kombinasyonunu sonrasında ise adet seçmesi gerekiyor. ancak müşteri adeti 4 yerine, arttırarak 6 seçtiğinde halen 2-5 adet kombinasyonu devrede kalıyor. çünkü kombinasyon yaparken minimum adet girebiliyorsunuz fakat maksimum adet giremiyorsunuz.ayrıca bunu mümkünse kombinasyonla yapmamayı istiyorum. çünkü müşterinin kombinasyon seçmesi kafa karıştırıcı olacaktır. önce kombinasyon seçip sonra adet belirlemek yerine direk adet belirlemesi daha kolay olacaktır. yanlış hatırlamıyorsam aliexpress.com da bu şekilde bir uygulama vardı. yani adet teker teker arttığında hangi adet grubuna denk geliyorsa o gruptaki fiyatlandırma uygulanıyordu.Şimdiden teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 ürün ekleme kısmında böyle bir özellik var zaten ürün fiyat kısmına girin orada Özel fiyatlardiye bir yer var onu tıklayın açılan yerde Başlangıç adedi: kısmına adet girip indirim yapabilirisiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
halil82ist Posted December 6, 2018 Share Posted December 6, 2018 bunu ürünler için tek tek değilde import ettiğimiz csv dosyası üzernden yapmanın bir yolu varmı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts