looksha Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Bosszantó tapasztalatom van az egyelőre még feltöltés alatt álló webáruházzal. ( http://www.kerekparbolt.com ) A kosárból folyamatosan eltűnik a kosárba helyezett árucikk. Ma délutánig hibátlan volt. A teljesítmény fülnél a KTC alkalmazása volt beállítva, amit most visszaállítottam az eredeti CSS megőrzésére, de ez sem segített. A tárhely a webdigital-nál van, legfeljebb kérem, hogy a biztonsági mentésből állítsák vissza az előző napi hibátlan állapotot, de azért ijesztő, és jó lenne tudni, hogy mi a hiba oka. Kérem adjatok tanácsot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Megoldódott. A Chrome-ban semmi gond nem volt, és a Mozzila-ban is helyreállt minden az előzmények törlése után. Már nem elsőre tapasztalok hiba jelenséget, ami csak a Firefox-ban jön elő, és megoldódik az előzmények törlése után. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senti Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Nekem is eltünik minden a kosárból kijelentkezéskor Már ujratelepitettem a kosár modult és töröltem az előzményeket is böngészőben. Hibajelenség ugyanaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Preferences/Beállítások => Customers/Vásárlók =>"Re-display cart at login" => IGEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts