danoct Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Salut!Vreau sa modific culoarea de fond, precum si culoarea fontului din modulele de pe coloanele laterale (ex. categorii produse, etc.), De fapr vreau sa modific doar titlul acestor module. (vezi fisierul atasat)Cum pot sa fac chestia asta?Multumesc! (daca a mai fost discutata aceasta problema, scuze...)Dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
danoct Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 Am modificat culorile la background (adik am editat pozele aferente) la modulele din coloanele laterale, dar acum am o alta pb.... imi afiseaza jumatate culoarea initiala, si jumatate culoarea noua (vezi printscreen atasat)... ciudat si nu ma prind care-i problema.... Are cineva idee cum remediez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor99 Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Umbla in css-ul template-ului la block categories. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danoct Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 Rezolvat... Am editat global.css din folderul cu tema.Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts