Esseker352 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Witajcie Mam następującą sytuację. Na sklepie mam prawie 1500 produktów różnią się one bardzo. Szukam odpowiednieg modułu do pokazania klientowi że dany towar jest dostępny od ręki. Zastanawiam się czy zrobić ogólną informację dostępny/niedostępny czy dużo/mało/kilka/ostatnie sztuki czy ponizej 5/ powyzej5/powyzej50/powyzej 100 Problem tkwi w tym że mam bardzo zróżnicowany asortyment, jednych produktów mamy 10 sztuk i to jest "dużo" bo tyle sprzedajemy przez rok, a innych 500 i to mało bo taka ilość schodzi w tydzień. Zależy mi na tym żeby klient był pewien że towar jest w magazynie i dostanie go od ręki. Jednocześnie jeśli mam przykładowo 50 szt. a klient wpisze 100 szt. do dodając do koszyka otrzymuje tylko informację że na stanie nie ma wystarczającej ilości i musi strzelać aż trafi w maksymalną dostepną ilość. Macie to jakoś fajnie rozwiązane? jakiś modulik do tego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Najlepiej to wyświetlić ile ich jest faktycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esseker352 Posted November 7, 2014 Author Share Posted November 7, 2014 A jak to zrobić? Jest jakis moduł do tego? Bo mimo że w panelu jest zaznaczone, pokaz dostępna ilość to na stronie produktu tego nie widać Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Podaj link do sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esseker352 Posted November 7, 2014 Author Share Posted November 7, 2014 Wysłałem na priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts