Ahmet23 Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Merhaba,OsCommerce arena xml ürün entegrasyonu için bir modül oluşturmuş. Bunu prestashopa uyarlama imkanı varmı?Daha öncede translation foruma bu konuyu açmıştım fakat bir yanıt alamamıştım. Hem şimde türçe forumu baya yoğun, belki şimdi yardımcı olabilecek veya bu modülü prestashop modülü yapacak birisi vardır.Sanırım bir çok kişinin işine yarar bu modül.Yardımlarınızı bekliyorum. osc_arena_0.1.1.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdp Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Aslında XML'i CSV olarak prestaya uygun hale getirmek için bi modul iyi olur. Hiç yoksa sadece Arena değil çoğu firmanınki yüklenebilir. Firmaların çoğu XML verisi kullanıyor. Bu probleme bi parmak basılması vede bi pc toplama sihirbazı için modul yapılması güzel olacak... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferganas Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Aslında XML'i CSV olarak prestaya uygun hale getirmek için bi modul iyi olur. Hiç yoksa sadece Arena değil çoğu firmanınki yüklenebilir. Firmaların çoğu XML verisi kullanıyor. Bu probleme bi parmak basılması vede bi pc toplama sihirbazı için modul yapılması güzel olacak... Kesinlikle katılıyorum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
By Kuhi Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 presta da acaba XML kullanılamıyormu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 İsterseniz bu modülü geliştirebilirim, emeğimin karşılığını alabilirsem tabii, pazarlığa açığım, çok hit alan sitelerden link veya banner karşılığı bile olabilir. PM atınhttp://www.prestashop.com/forums/viewthread/11783/yazlm_modl_ve_tema/prestashop_icin_modl_gelitirme_hizmetleri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 sitemiz bir deneme tahtası değildir eğer üye olacaksınız doğru dürüst adres vs.. bilgilerinizi giriniz!!!veritabanına ve php kodlarına bakınız…eğer hala bulamıyorsanız profesyonel yardım alın!açık kaynak kodlu program demek yükleyen/kullanan kişinin kodlara müdahele edebilmesi demektir.bu konuda profesyonel bilgisi olmayan ileri seviye kullanıcı olarak tanımladığımız kişiler ancak başkalarının yayınladıkları üzerinden geçinmeye çalışmaktadır. kusura bakmayın biz profesyoneliz, işimiz bu, bedava hizmet verecek kadar zengin değiliz.bazı arkadaşlara cevap olarak yazıyorum, açık kaynak diye prestayı yazan grubun para kazanmadığını mı zannediyorsunuz?nasıl oluyorda 1000€+ maaş vererek eleman çalıştırıyorlar o zaman? yeni eleman arıyorlar?open source bir pazarlama biçimidir. günümüzde hiçbir profesyonel para kazanmadan parmağını kıpırdatmaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueplanetone Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Ben presta yı osxcommerce in içeriğini otomatik aktardığını okumuştum yanlışmı hatırlıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcHunter Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Aslında XML'i CSV olarak prestaya uygun hale getirmek için bi modul iyi olur. Hiç yoksa sadece Arena değil çoğu firmanınki yüklenebilir. Firmaların çoğu XML verisi kullanıyor. Bu probleme bi parmak basılması vede bi pc toplama sihirbazı için modul yapılması güzel olacak... Gerçekten pc toplama sihirbazı için modul yapılması güzel olacak. Bu presta için bence çok da iyi olurdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts